Feestelijke kapsels & Make-up

Feestelijk kapsel

Feestelijke kapsels

Bruid LOOK

Vele bruidjes zijn al lang op voorhand bezig met hoe ze er willen uitzien op hun grote dag.

Alles moet voor deze dag piekfijn inorde zijn, make-up, kapsel, kledij,…

Wil jij deze dag op en top stralen dan ben je bij MasSporta aan het juiste adres.

We starten met een proefsessie voor zowel de make-up & als het bruidskapsel.

Zo kunnen we al jouw wensen uitproberen en  kijken wat het best bij jou past als ideale bruidslook. De proefsessie verzorgen we bij MasSporta zelf. Op de dag van het huwelijk komen wij meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Hou rekening met een kilometervergoeding bij meer 10km dan, aan 0,35€/km.

Heb je nog vragen aarzel dan niet om ons deze te laten weten.

Kies hieronder welke look jij wil dat wij verzorgen op JOUW dag!

 

BruidsLOOK XL : Bruidkapsel + make-up (incl proefsessie voor beiden) + gel nagels: 140€

BruidsLook: Bruidkapsel + make-up (incl proefsessie voor beiden): 120€

Bruidsmake – up: make-up + proefsessie: 45€

Bruid & Hair: Bruidkapsel + proefsessie: 65€
.

 bruid Sarah 2 Bruid Sarah 3 bruid Sarah wedding guest

 

 

 

 

 

Fiesta LOOK

Heb je een communie,lente,avondfeest of wil je gewoon eens stralen voor een leuk feestje,

dan kan je bij MasSporta ook terecht voor een leuk feestkapsel & make-up.

 

Fiesta LOOK : feestkapsel + make-up (incl. proefsessie voor beiden): 90€

Señorita LOOk: feeskapsel + make-up: 50€

Feestelijke kapsels vanaf: 30€

Feest make-up: 20€

Proefsessie: feestkapsel: 20€, make-up: 22€


Just Make-Up

Dag make-up: 10€

Avond make-up: 15€

F0AF078D9BC3447D8B99987A78C0A23C

50A0F82B17B745E4987099424AE04230 8BB4C359714B4B70B1402F595627166D

 

En ook...

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Probleem: Je vindt dat je wenkbrauwen of wimpers te licht of te donker zijn, de eerste grijze haartjes komen tevoorschijn.

Oplossing: Je kan ze te laten verven. Je krijgt op die manier meer uitdrukking in je gezicht en het ziet er heel natuurlijk uit. Dit kan tijdens een gezichtsbehandeling of je kan er apart een afspraak voor maken.

Kleuren wenkbrauwen: 12€
Kleuren wimpers: 8€

Make Up Party Little Girlz

(vanaf 6 t/m 10 jaar en vanaf 5 personen)

Beauty Feestje 1

Een Make up party begint met: reinigen van de huid, maskertje en daarna leren hoe ze make up moeten aanbrengen; met foundation, blush en mascara. Voor een prachtige oogopslag kunnen de meisjes kiezen voor schitterende oogschaduw! De lippen worden versierd met sprankelende lipgloss en afsluitend mogen de meisjes de nagels nog lakken. Hierna zijn ze echte Beauty Queens en klaar om te stralen! Alles wat nodig is aan producten om dit feestje tot een succes te maken wordt verzorgd door Massporta en is bij de prijs inbegrepen. De meisjes werken op zichzelf en op elkaar onder begeleiding van de visagiste. Op het einde krijgen ze ook nog allemaal een kleine attentie.

Dit feestje duurt ongeveer 1,5 uur en kost €10 per persoon.

 

 

 

 

 

Make Up Party Teens

(vanaf 11 jaar en vanaf 5 personen)

Deze leuke 1,5 uur durende workshop is speciaal voor meisjes vanaf 11 jaar. Zij zijn vaak al bezig met make up. Om te leren hoe ze zich mooi en natuurlijk kunnen opmaken is deze workshop heel leuk! Ze beginnen met het reinigen van de huid, daarna gaan we de huid verzorgen en vervolgens leren ze stap voor stap mooie make up aan te brengen. Hierbij worden de juiste foundation, poeder en prachtige oog make up niet overgeslagen. Op het einde mogen ze ook hun nagels nog lakken. De visagiste komt bij jullie thuis en neemt alle spullen voor een geslaagde workshop mee. Deze workshop kost €10 per persoon en deze prijs is inclusief een kleine attentie.

Make up workshop/party Ladies

Heb je altijd al willen leren hoe je foundation mooi aanbrengt? Of hoe je je ogen leuk kunt opmaken? Tijdens deze 2 uur durende party leer je alles op het gebied van make up.

We beginnen met reiniging, brengen een masker aan en gaan daarna leren hoe de make up mooi aangebracht moet worden. Tijdens deze party werken jullie op jezelf om de technieken te perfectioneren. Wij nemen alle spullen mee en zorgen voor een prachtig aangeklede tafel met spiegels, watjes, lotions, crèmes en natuurlijk…make up!

Kosten van deze workshop zijn €12,50 per persoon.

Glitter Tattoo

GlitterEen Glitter tattoo is een echte eyecatcher, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Je kan dit oogverblinde sieraad in zeer veel stijlen, vormen en kleuren verkrijgen en geheel aan uw eigen smaak, gelegenheid of outfit aanpassen. Erg leuk voor een avondje uit of een feestje.

Je kan op afspraak een glitter tattoo bij uw dochter of zoon laten zetten. Tevens is het ook een leuke optie om het verjaardagsfeestje van uw dochter/zoon uit te breiden met een Glitter tattoo. Ook leuk als extra bij een familiefeest of evenement, schoolfeest,etc.

Ik neem alle spullen die hiervoor nodig zijn mee, en de meisjes / jongens mogen zelf kiezen welke tattoo, welke glitter kleuren en op welke plek ze deze mooie Tattoo willen hebben.

- Wat is een Glitter Tattoo?

Glitter 2

De zwarte tattoo is een tijdelijke tattoo die door middel van een speciale stift met inkt op de huid wordt getekend, dit wordt meestal freestyle getekend of met een patroon. De eerste 4u mag je niet in water met de tattoo.

Je kan er mee zwemmen en douchen.

- Hoe kan ik de Glitter Tattoo verwijderen?

De tattoo kunt u verwijderen met make-up remover, baby-olie of scrubben. Na het aanbrengen van de tattoo geen crème of andere vettigheid op de tattoo aanbrengen. Na het douchen de tattoo deppen en niet wrijven. Hiermee kunt u deze beschadigen.

- Wat kost een Glitter Tattoo?

 Als je de tattoo bij MasSporta zelf laat zetten:

-      3,00€ / 5,00€ voor kleine

-      8,00€/ 12,50€ voor grote

Voor op het feestje:

Elk kind krijgt 2 tattoos naar keuze.

8,50€ per persoon minimum 6 kinderen

Make You Up kinderen

Heb je een communiefeest, wil je stralen als bruidsmeisje of gewoon eens leuk opgemaakt worden voor een leuk feestje dan kunnen wij bij MasSporta hiervoor zorgen. Ook leuk als cadeautip!

Guapa: feestelijk kapsel (incl. proefsessie)  + oogschaduw, lipgloss & lakken nagels: 38€

Feestelijk kapsel kinderen tot 12j vanaf: 20€

Proefsessie haar: 15€

Make-up Niña: oogschaduw, lipgloss & lakken nagels: 8€